Comença la preinscripció escolar per al proper curs 2024-25!

Comença la preinscripció escolar per al proper curs 2024-25!

Famílies, recordeu que aquesta setmana s’obre la preinscripció escolar a Catalunya per al proper curs 2024-25 per a les etapes d’educació infantil (I3-I5), educació primària i educació secundària obligatòria (ESO). Fem un repàs a la informació més important.

  • Presentació de sol·licituds per a l’etapa d’educació infantil 3-6 anys (I3: nascuts el 2021) i per a educació primària: del 6 al 20 de març de 2024 (a partir de les 9h).
  • Presentació de sol·licituds per a l’etapa d’educació secundària obligatòria (ESO): del 8 al 20 de març de 2024 (a partir de les 9h).

Les sol·licituds amb la documentació s’han d’emplenar i enviar per internet a través de la pàgina web del departament d’Educació dedicada al tràmit de la preinscripció escolar.

Si feu la sol·licitud sense certificat digital, cal adjuntar la següent documentació d’identificació, que cal escanejar o fotografiar abans per les dues cares:

  • DNI o NIE de la mare, pare o tutor/a legal. Si és d’un altre país de la UE, cal el DNI del país europeu d’origen. Si és estranger de fora la UE, és necessari presentar el passaport.
  • Certificat electrònic d’inscripció del naixement o llibre de família o altres documents de filiació. 
  • Si l’alumne ha estat matriculat abans en una llar d’infants o escola a Catalunya, caldrà proporcionar el codi identificador d’alumne en el Registre d’Alumnes de Catalunya (RALC).

Si la sol·licitud es fa amb certificat digital i l‘infant té codi identificador (n. d’inscripció al Registre d’Alumnes de Catalunya, RALC) perquè ha estat matriculat abans en una llar d’infants o en una altra escola a Catalunya, no cal que adjunteu cap documentació identificativa.

Podeu consultar a la web del departament d’Educació quins són els altres documents a aportar en cas d’acreditar criteris prioritaris en l’adjudicació (proximitat del domicili habitual a l’escola, proximitat del lloc de treball del pare, mare o tutor legal, família nombrosa, família monoparental, etc.).

Fins al 22 de març de 2024 podeu afegir la documentació que no hagueu pogut adjuntar a la sol·licitud de preinscripció.

Si teniu cap problema per omplir o enviar la sol·licitud, podeu dirigir-vos a l’escola FEDAC més propera i us ajudarem a presentar-la. Som 25 escoles FEDAC arreu de Catalunya ben a prop TEU!

També esteu a temps de demanar una visita personalitzada i conèixer el nostre projecte educatiu #avuixdemà en una xarxa d’Escoles Autèntiques per a Persones Úniques!

Aquesta setmana s'obre la preinscripció escolar a Catalunya per al proper curs 2024-25 per a les etapes d'educació infantil, primària i secundària.