Portes obertes! Descobreix les Escoles Autèntiques per a Persones Úniques

Portes obertes! Descobreix les Escoles Autèntiques per a Persones Úniques

A les persones que formem les 25 escoles FEDAC de Catalunya ens agrada molt compartir el nostre dia a dia i el projecte educatiu #avuixdemà amb famílies, estudiants i entitats d’arreu. Per això, tenim les portes obertes per a TU els 365 dies de l’any. Tens una escola FEDAC molt a prop; descobreix-la!

Durant la teva visita personalitzada, descobriràs una xarxa d’Escoles Autèntiques per a Persones Úniques.

A les escoles FEDAC eduquem, formem i acompanyem infants i joves des de la llar d’infants fins a les etapes postobligatòries de batxillerat i formació professional perquè esdevinguin persones autèntiques, competents, felices i, sobretot, compromeses amb el món que les envolta.

Viuràs el projecte educatiu #avuixdemà i descobriràs com entenem l’educació a les escoles FEDAC de Catalunya:

  • Unes escoles on TOTHOM TÉ TALENT: Les persones som diverses i totes tenim un talent especial, que ens fa vibrar i brillar, i que fa que el món sigui millor. Acompanyem infants i joves perquè cada alumne descobreixi el seu talent i pugui desenvolupar-lo per trobar la seva pròpia veu i construir-se un itinerari vital únic.

  • Unes escoles on TOTS SOM LÍDERS: Creiem en el lideratge personal, aquell que ens du a trobar el sentit de la nostra vida i construir-nos una personalitat autèntica, a ser responsables de les nostres pròpies decisions i a establir relacions significatives amb les persones que ens envolten. Per això, des d’educació infantil i fins a les etapes postobligatòries, treballem especialment el desenvolupament del lideratge i la responsabilitat personals.

  • Unes escoles on SOM EDUCADORS XERPES: Guiem, acompanyem, encoratgem i mediem al costat de cada alumne al llarg de tota l’escolarització. I és que, com un xerpa en l’ascensió a una muntanya, els educadors de les escoles FEDAC adoptem un rol de guies i acompanyants en el procés d’aprenentatge i de descoberta del món de cadascun dels nostres alumnes.

  • Unes escoles on eduquem persones COMPETENTS GLOBALMENT: Estem compromesos amb l’excel·lència educativa i, especialment, amb la formació de persones que excel·leixin en la seva vessant més humana, compromeses amb els altres i l’entorn. Per això, treballem en projectes educatius vinculats al bé comú i a posar en valor la riquesa que aporta la diversitat d’idees i creences, tot afavorint el desenvolupament de l’esperit crític, el respecte, l’empatia, la participació i la iniciativa.

  • Unes escoles on el CANVI COMENÇA EN MI: Som una comunitat de persones transformadores, que volem fer de l’escola i el món uns llocs millors. I sabem que qualsevol canvi comença sempre per un mateix. Com a FEDAC, compartim un mateix propòsit evolutiu i afavorim l’autogestió i els rols compartits entre diferents membres de la comunitat educativa per generar canvi i evolució.

  • Unes escoles on tenim cura de la HUMANITAT I EL MÓN: A les escoles FEDAC eduquem en la consciència local i planetària, i sobretot empoderem persones perquè siguin conscients de la seva capacitat per actuar i millorar la seva realitat i la dels altres. Per això, som les primeres escoles a implementar en la nostra gestió el model de l’Economia del Bé Comú.

I és que a les escoles FEDAC tenim un llegat, que volem deixar en tots i cadascun dels nostres alumnes:

Tenim les portes obertes per a TU!

Portes obertes a les escoles FEDAC. Demana una visita personalitzada i descobreix una de les 25 Escoles Autèntiques per a Persones Úniques!