Vine a FEDAC

Vine a conèixer les nostres escoles

A les 25 escoles FEDAC ens caracteritzem per ser oberts, transparents, acollidors i innovadors. Per aquest motiu, si sou una família que voleu conèixer de més a prop la nostra proposta educativa, ens podeu sol·licitar una visita i una entrevista personal en qualsevol moment del curs escolar, més enllà de l’època de preinscripcions.

Per fer-ho, només cal que us dirigiu directament a l’escola que vulgueu conèixer i reservar un dia per a la visita.

Durant l’època de preinscripcions, també organitzem jornades de portes obertes a les nostres escoles, amb tallers i activitats per donar conèixer el projecte educatiu de la FEDAC.

Escola i família

Creiem que la tasca educativa només s’entén amb la complicitat de les famílies, perquè #totsplegatssomun. Per afavorir el diàleg, la reflexió i la responsabilitat compartida, a les nostres escoles impulsem trobades entre educadors i famílies al llarg del curs escolar, en el marc del programa Família Escola, Acció Compartida (FEAC).

A més, també valorem i agraïm el suport que rebem de les Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA, AMPA). Aquestes associacions són les encarregades d’organitzar a cada escola activitats extraescolars i promoure sortides, festes i actes solidaris que permeten recollir fons que ens ajuden a millorar els equipaments, els espais o els recursos del centre.

Alumni

Si has estudiat a la FEDAC i voldries retrobar-te amb els companys d’infantesa i adolescència, contacta amb l’associació d’antics alumnes de la teva escola.

Segur que hi trobaràs persones amb les mateixes ganes de recordar moments memorables i de compartir el llegat del vostre pas per la FEDAC.

Algunes de les empreses proveïdores homologades que actualment presenten els seus serveis a la FEDAC són les següents:

Partners

Voleu oferir els serveis o productes de la vostra empresa a la FEDAC? Podeu deixar les vostres dades empresarials al formulari de contacte.


En el cas d’estar interessats en els vostres serveis, us contactarem a partir de les dades deixades al formulari.

Treballa amb nosaltres

Ets una persona somniadora, amb talent i sents passió per educar? Consulta les ofertes de feina vigents o envia'ns el teu currículum per formar part de la borsa de treball de la FEDAC.