#Magister5S2022, festa d’homenatge als educadors FEDAC jubilats el curs 2021-22

#Magister5S2022, festa d’homenatge als educadors FEDAC jubilats el curs 2021-22

Hem celebrat l’acte #Magister5S2022, la festa de comiat als educadors i educadores de les escoles FEDAC que s’han jubilat al llarg del curs 2021-22. A la sala d’actes de FEDAC Amílcar hem viscut aquest dimarts una tarda de retrobaments, de records i d’homenatge a unes persones que han demostrat molta #passióxeducar i també #passióxviure.

Ha estat una tarda dedicada a retre un merescut reconeixement a Montse Cot de FEDAC Canet; José Luis Molina i Jacint Ribas, de FEDAC Cerdanyola; Adelfina Mayordomo, Anna Garriga i Isabel Rodríguez, de FEDAC Sant Feliu; i Marta Mingot, de la seu institucional de la FEDAC. Dalt de l’escenari, ens han compartit en una distès col·loqui moltes vivències, records i anècdotes personals al voltant del que ha significat per a ells dedicar una vida a l’educació a les escoles FEDAC.

L’acte ha estat apadrinat per la mestra i professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona Maria Jesús Comellas, autora del llibre, entre d’altres, Generació sènior. Envellir en la societat de la joventut (Pagès Editors). En actiu als seus 79 anys com a professora universitària i implicada en molts projectes educatius, ens ha parlat amb humor i saviesa de la necessitat de trencar estereotips sobre la vellesa i l’etapa que s’inicia amb la jubilació, quan encara queden trenta anys per viure. I ha advertit als protagonistes de l’acte que, malgrat que ara es jubilin, continuaran sent educadors.

#passióxviure

La celebració de jubilació #Magister5S2022 ha comptat amb la presència de Conxita Campos, patrona de la FEDAC, i de Modest Jou, director general de les escoles FEDAC. En els seus respectius parlaments, han desitjat als educadors que ara es jubilen molta #passióxviure en aquesta nova etapa, que els ofereix l’oportunitat de començar de nou. També han fet entrega als protagonistes d’un record com a símbol de la seva dedicació a ajudar i educar tants alumnes durant la seva trajectòria.

Al llarg de la celebració #Magister5S2022, hem pogut gaudir també del talent musical de la mestra de l’escola FEDAC Gironella Anna Ferrer, que ens ha tocat el cor i fins i tot fet ha fet ballar tots els assistents amb el fi de festa.

Us deixem un recull fotogràfic de l’acte, i des d’aquí desitgem molta sort i molts nous projectes plens de vitalitat als protagonistes de la celebració #Magister5S2022!

Els educadors FEDAC que han celebrat la seva jubilació durant el curs 2021-22, protagonistes de l’acte #Magister52S2022.

Educadors FEDAC homenatjats en la festa de jubilació #Magister5S2022.