I després de la secundària, què? Obrim portes al TALENT!

I després de la secundària, què? Obrim portes al TALENT!

A les escoles FEDAC de Catalunya obrim les portes al talent perquè continuïs desenvolupant-te acadèmicament i personalment després de la secundària i et converteixis en la persona que vols ser.

Sabem que cada persona és única i, perquè tothom pugui trobar la seva veu i crear-se un itinerari vital propi i autèntic, presentem diferents opcions per a les etapes d’educació postobligatòria: batxillerat, batxillerat professionalitzador (Bat PRO) i formació professional. Les coneixes?

  • A les escoles FEDAC Lleida i FEDAC Vic tens també l’opció de cursar el batxillerat PROfessionalitzador (Bat PRO), seguint el model de FEDAC Manresa. Es tracta d’un batxillerat social per projectes dirigit principalment a nois i noies que volen continuar la seva formació acadèmica i desenvolupament personal abans d’orientar el seu futur cap a la formació professional de grau superior, escoles d’arts i oficis o la universitat.

  • A FEDAC Sant Narcís (Girona) tens el Campus BAT, on pots cursar un batxillerat personalitzat fugint dels esquemes tradicionals d’aquesta etapa perquè puguis desenvolupar els teus talents. En aquesta escola també tens l’opció de cursar-hi diferents cicles formatius, si prefereixes optar per la formació professional de l’àmbit social: CFGM d’Atenció a les persones en situació de dependència, CFGS d’Integració Social i CFGS d’Educació infantil.
  • A FEDAC Xarxa (Berga) tens un ampli ventall de possibilitats per a després de l’ESO. Hi pots cursar tant el batxillerat com sis cicles de formació professional de grau mitjà i grau superior: CFGM DUAL de Gestió Administrativa, CFGM DUAL de Manteniment electromecànic, CFGM DUAL de Sistemes microinformàtics i xarxes, CFGS DUAL d’Administració i finances, CFGS DUAL de Mecatrònica industrial i CFGS DUAL d’Administració de sistemes informàtics en xarxa.
  • I, finalment, a les escoles FEDAC Amílcar i FEDAC Horta de Barcelona tens l’opció de cursar el batxillerat si vols orientar el teu futur acadèmic cap a la universitat, tant a estudis universitaris de l’àmbit científic com de l’àmbit social.

Totes les escoles FEDAC de Catalunya tenim sempre les portes obertes per a TU perquè ens puguis conèixer, veure com és el nostre dia a dia i viure de primera mà l’experiència #avuixdemà. Només cal que demanis cita a l’escola FEDAC del teu interès!

A la pàgina web de la Generalitat preinscripcio.gencat.cat tens la informació detallada sobre el procés d’inscripció als diferents estudis postobligatoris a Catalunya per al proper curs 2024/25. Tot i així, hi ha unes dates clau a recordar:

📅 Del 18 al 25 d’abril del 2024 és el període de presentació de la sol·licitud per cursar qualsevol batxillerat.

📅 Del 24 al 30 de maig del 2024 és el període per presentar les sol·licituds per cursar formació professional de grau mitjà i grau superior.

Obrim portes al talent! Batxillerat i formació professional a les escoles FEDAC.