CREC en el camí! Sortida de primavera

CREC en el camí! Sortida de primavera

Guiats pel lema “CREC en el camí!”, ahir diumenge els diferents grups CREC de les escoles FEDAC de Catalunya van viure una jornada de retrobaments i de noves coneixences durant la sortida conjunta que van fer a Sant Vicenç de Castellet (Bages), on els companys de l’escola FEDAC Sant Vicenç van esdevenir uns magnífics amfitrions.

Infants i joves de les escoles FEDAC que formen part dels grups CREC, amb els seus equips de preanimadors i animadors, van protagonitzar aquesta trobada de primavera. Va ser una ocasió per compartir, conviure i “viure naTUralment“, seguint el lema que aquest curs 2023-24 hem treballat a les escoles FEDAC.

Durant la jornada, els animadors tenien preparats diversos jocs i activitats per trencar el gel, cohesionar els diferents grups CREC com un de sol i passar un dia ple de diversió, creant lligams i reflexionant en el camí sobre les coses importants de les nostres vides, les “pedres grans”.

Durant la trobada dels grups CREC a Sant Vicenç de Castellet, hem descobert les "pedres grans", allò important de les nostres vides.

Els grups CREC són les agrupacions d’educació en el lleure de les escoles FEDAC, vinculats estretament al projecte estratègic TUtopia del nostre pla d’innovació educativa #avuixdemà. Els grups CREC estan oberts a la participació de tot l’alumnat de les nostres escoles a partir de 3r de primària.

Participants a la trobada dels Grups CREC de les escoles FEDAC a Sant Vicenç de Castellet, que hem fet el diumenge 12 de maig de 2024.