1a Trobada de Jubis FEDAC a Gombrèn

1a Trobada de Jubis FEDAC a Gombrèn

El poble de Gombrèn ha estat aquest dimarts 7 de maig l’escenari d’un esdeveniment molt especial: la 1a Trobada de Jubis FEDAC.

La 1a Trobada de Jubis FEDAC ha reunit una trentena d’educadores jubilades de diferents escoles de Catalunya. Aquest retrobament ha estat fruit de la iniciativa d’un grup de mestres jubilades, que fa uns mesos va tenir la idea de buscar i retrobar-se amb aquelles persones amb les quals durant molts anys van compartir la #passióxeducar que ens caracteritza a les escoles FEDAC.

Acompanyades per la presidenta del patronat FEDAC, Gna. Montse Sala, i per en Modest Jou, director general de les escoles FEDAC, les protagonistes de la 1a Trobada de Jubis FEDAC han viscut una jornada molt emotiva en un espai emblemàtic per tota la comunitat educativa FEDAC: la Casa Pare Coll a Gombrèn, avui convertida en casa d’espiritualitat, estades i colònies oberta a tothom.

La casa natal del Pare Coll és un lloc emblemàtic per a la nostra institució. És un espai on tots els educadors de les nostres escoles han viscut molts moments memorables durant formacions i convivències amb els alumnes i la comunitat de germanes Dominiques de l’Anunciata que hi viu. En aquest sentit, no hi podia haver un escenari millor per a la 1a Trobada de Jubis FEDAC!

A més de compartir molts records, anècdotes i somriures, aquesta trobada al voltant d’un dinar a Gombrèn ha estat un dia per gaudir del talent artístic de les educadores jubilades amb uns tallers de pintura organitzats per elles mateixes i també amb un bingo musical que ha posat el toc divertit al retrobament amb cançons conegudes per totes elles, que van poder cantar i ballar.

En definitiva, les Jubis FEDAC ens han demostrat amb aquest retrobament que un educador FEDAC ho és per a tota la vida, en un esdeveniment que esperem poder repetir l’any vinent!

Educadores jubilades de les escoles FEDAC que s'han reunit a la 1a Trobada de Jubis FEDAC a Gombrèn.