El president i el director general de LEGO Education coneixen l’#avuixdemà

El president i el director general de LEGO Education coneixen l’#avuixdemà

Una delegació de LEGO Education –encapçalada pel seu president, Victor Saeijs, i el director general, Tom Hall ha visitat l’escola FEDAC Cerdanyola en el seu viatge a Catalunya. Durant el recorregut pel centre, els visitants han tingut l’oportunitat de conèixer el projecte educatiu #avuixdemà, que implementem a totes les escoles FEDAC, i el treball de la robòtica educativa amb estudiants de les diferents etapes.

Alumnes d'educació primària de l'escola FEDAC Cerdanyola parlen amb el president de LEGO Education, Victor Saeijs.

Els alumnes d’educació infantil, primària i secundària han estat uns magnífics amfitrions i els encarregats d’explicar en anglès a la delegació estrangera com és el seu dia a dia en una escola FEDAC. Acompanyats per representants de l’empresa Robotix, els visitants de LEGO Education han adreçat preguntes directament als nens i nenes de FEDAC Cerdanyola per conèixer què és el que més els agrada de l’escola i en quins projectes concrets participen.

Els estudiants han fet petites demostracions als visitants dels projectes i els reptes que han resolt amb metodologia STEAM a l’escola a través de les tecnologies de LEGO WeDo, LEGO Spike, Scratch i també amb programació amb Micro:bit i plaques d’Arduino.

Alhora, els representants de LEGO Education s’han mostrat molt interessats a conèixer projectes i activitats de l’escola que afavoreixen el desenvolupament humanístic i integral del nostre alumnat, com Emmaús i el projecte TUtopia, el pla lector de FEDAC Cerdanyola, el projecte amb voluntat de transformació social per millorar la vida de les persones amb ceguesa o les activitats artístiques vinculades a l’àrea de +ART a les escoles, entre d’altres.

Les escoles FEDAC som escoles obertes. Compartir el nostre projecte educatiu amb institucions d’arreu forma part del repte Escola-Universitat-Empresa (E-U-E), inclòs en el projecte educatiu #avuixdemà per a transformar l’educació del segle XXI.

El president i el director general de LEGO Education visiten les escoles FEDAC