Colònies d’estiu CREC 2024: Viatge al centre de la natura!

Colònies d’estiu CREC 2024: Viatge al centre de la natura!

Aquest estiu vols fer una viatge al centre de la natura? Si la teva resposta és SÍ, no et pots perdre les colònies d’estiu CREC 2024! Ja està obert el període de prereserva de places!

Alumnes de totes les escoles FEDAC de Catalunya gaudirem de l’1 al 5 de juliol d’una setmana de colònies al poble de Vilopriu (Baix Empordà).

Amb el tarannà dels Grups CREC, les agrupacions d’educació en el lleure de les escoles FEDAC, les colònies d’estiu d’aquest any tenen com a lema “Viatge al centre de la natura”.

Plegats viurem cinc dies d’aventures, descobriments i noves amistats mentre emprenem un viatge al centre de la natura: anirem a la selva, ens endinsarem en un bosc encantat, travessarem el desert, explorarem el fons marí…. Ho farem per viure naTUralment i descobrir les nostres emocions i talents mentre treballem els ODS i els valors de l’ecologia.

També gaudirem de l’estiu, la casa de colònies i les activitats que ens han preparat l’equip d’educadors i animadors dels Grups CREC: piscina, jocs de nit, escape rooms, racons i… més sorpreses!

Colònies d'estiu CREC 2024 per a a alumnes de les escoles FEDAC de Catalunya. Viatge al centre de la natura!