Benvinguda, Escola Xarxa!

Benvinguda, Escola Xarxa!

Avui tenim una gran notícia. A partir de l’1 de setembre, la FEDAC passarà a ser una família formada per 25 escoles amb la integració de l’Escola Xarxa de Berga, una escola referent al Berguedà amb un projecte educatiu des dels 0 fins als 20 anys, amb la qual ens vincula història, tarannà i projecte.

En els 12 anys d’història de la FEDAC com a fundació civil, les 24 escoles petites d’arreu de Catalunya hem estat capaces de desenvolupar un gran projecte educatiu, ambiciós i transformador, i plenament compromès amb el Servei d’Educació de Catalunya. #TotsPlegats hem treballat i assolit el somni de crear un model d’escoles concertades amb qualitat educativa, amb persones excel·lents i compromeses amb el servei públic a cada barri o poble. El nostre projecte #avuixdemà ha esdevingut una MARCA d’excel·lència educativa i referent per a les institucions del món educatiu de Catalunya i de l’Estat.

Aquest èxit ens porta a establir relacions amb escoles que tenen aquesta mentalitat d’abundància i ambició educativa. Aquest és el cas de l’Escola Xarxa, que s’integra a la FEDAC com una família més. Una altra re_unió per fer #mésXarxa.

Benvinguda, Escola Xarxa! Som més, som més GRANS!