Ramon Montes, nou director general de Centres Concertats i Centres Privats del Departament d’Educació

Ramon Montes, nou director general de Centres Concertats i Centres Privats del Departament d’Educació

Ramon Montes Valenzuela, fins ara responsable de l’àrea d’Administració, Economia i Finances de l’Equip de Titularitat de la FEDAC, va ser nomenat ahir nou director general de Centres Concertats i Centres Privats del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquest nomenament per part del Govern de la Generalitat suposa una gran notícia per la FEDAC. D’una banda, és un reconeixement al camí recorregut per tota la comunitat educativa FEDAC en els darrers dotze anys; i és també una oportunitat que posa en valor la nostra aposta per una transformació sistèmica de l’educació i la defensa de l’escola concertada com a xarxa plenament integrada en el sistema educatiu públic de Catalunya.

Està previst que Xavier Batlle Pèlach, de l’escola FEDAC Sant Narcís, prengui el relleu a Ramon Montes dins de l’Equip de Titularitat de la FEDAC. Xavier Batlle serà el nou responsable de l’àrea d’Administració, Economia i Finances de les escoles FEDAC, un cop el Patronat ratifiqui el seu nomenament en els propers dies.

Des de la FEDAC felicitem i agraïm a Ramon Montes l’immens llegat professional i sobretot personal que ens deixa a tota la comunitat educativa, i li desitgem molta sort i encerts en aquesta nova etapa!

Ramon Montes Valenzuela ha estat nomenat nou director general de Centres Concertats i Centres Privats del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.