Presentem el model de l’Economia del Bé Comú a Girona: dimecres 14 de febrer a la Casa de Cultura

Presentem el model de l’Economia del Bé Comú a Girona: dimecres 14 de febrer a la Casa de Cultura

El dimecres 14 de febrer les escoles FEDAC Anglès, FEDAC Pont Major, FEDAC Salt i FEDAC Sant Narcís participaran en la presentació de l’Economia del Bé Comú (EBC), que tindrà lloc a les 18h a la Casa de Cultura de Girona. És un esdeveniment obert a tota la ciutadania i a qualsevol entitat interessada a conèixer aquest model europeu de gestió econòmica amb valors i la seva aplicació!

Les escoles FEDAC estem activament convençudes del poder transformador de l’educació per fer del món un lloc millor.

Per això, som la primera institució educativa del país a implementar el model de l’Economia del Bé Comú (EBC), desenvolupat per l’economista austríac Christian Felber. Es tracta d’un model de gestió econòmica compromès amb la cooperació i el servei a la societat, i plenament alineat amb els valors FEDAC i el projecte educatiu #avuixdemà.

Durant la presentació a la Casa de Cultura de Girona, els assistents podran conèixer l’experiència de les quatre escoles FEDAC de les comarques gironines amb la implementació del Balanç del Bé Comú als seus centres.

Aquest balanç és una eina per mesurar l’impacte d’una organització des d’una perspectiva social i ètica. Per fer-ho, té en compte els valors de la dignitat, la justícia, la sostenibilitat i la transparència i participació democràtica en els seus resultats econòmics i les seves relacions amb proveïdors, famílies, alumnes, entorn, educadors, etc.

A més d’equips d’educadors i alumnes de les escoles FEDAC Anglès, FEDAC Pont Major, FEDAC Salt i FEDAC Sant Narcís, l’acte de presentació a la Casa de Cultura de Girona del proper 14 de febrer comptarà amb la participació de:

Us hi esperem! Es prega confirmació d’assistència (aforament limitat).

Presentació de l'Economia del Bé Comú a Girona amb l'experiència de FEDAC Anglès, FEDAC Pont Major, FEDAC Salt i FEDAC Sant Narcís: dimecres 14 de febrer de 2024 a les 18h a la Casa de Cultura.