Colònies CREC: Descobrim un cor ple de mons a Calafell!

Colònies CREC: Descobrim un cor ple de mons a Calafell!

Prop de 150 alumnes i exalumnes de les escoles FEDAC de Catalunya gaudeixen aquesta setmana de les colònies CREC a Calafell. Una setmana per viure i gaudir de l’amistat, l’estiu i l’educació en el lleure amb el tarannà dels Grups CREC.

“Un cor ple de mons” és el lema de les colònies d’estiu CREC d’enguany. Infants i joves des de 3r de primària fins a 2n de batxillerat han emprès un viatge que els està duent a descobrir la cultura dels íbers i la mitologia grecoromana, a aproximar-se a la natura com els vikings i a donar veu a la multiculturalitat de l’entorn.

Estiu amb valors FEDAC!

L’equip d’animadors i preanimadors dels Grups CREC organitza i dinamitza les colònies amb jocs, tallers artístics BategART i dinàmiques vinculats als valors dels Grups CREC, les agrupaciones d’educació en el lleure de les escoles FEDAC.

La cohesió de grup, el descobriment i la posada en valor de la diversitat de talents personals i el gaudi de l’estiu i la natura són experiències que infants i joves viuen en primera persona durant les colònies CREC. Volem que tots tornin a casa amb la motxilla ben plena d’amics i experiències memorables.

Voleu veure com ho estan passant? Feu una ullada a les imatges!

Alumnes i exalumnes de les escoles FEDAC a les colònies CREC 2023 a Calafell.