Inscripcions obertes a les colònies d’estiu CREC

Inscripcions obertes a les colònies d’estiu CREC

Compte enrere per a les vacances d’estiu! Ja estan obertes les inscripcions a les colònies d’estiu dels grups CREC! Del 3 al 7 de juliol, infants i joves de les escoles FEDAC anirem de colònies a Calafell.

Colònies amb un lema: “Un cor ple de mons”

Les colònies d’estiu són una de les activitats més esperades dels grups CREC. Les colònies d’enguany tenen com a lema “Un cor ple de mons” i estan obertes a alumnes i exalumnes FEDAC des de tercer de primària fins a segon de batxillerat.

Les colònies estaran dinamitzades per un equip professional d’educadors en el lleure, el nostre equip d’animadors CREC, que han preparat aquests dies amb molta dedicació i passió.

Durant les colònies, farem un ruta per les cultures del món i descobrirem el llegat cultural que ens han deixat diferents pobles: íbers, romans, grecs, vikings, etc.

Vivim en un entorn multicultural, que es reflecteix també en la realitat de les escoles FEDAC de Catalunya, i volem descobrir-lo i posar-lo en valor durant les colònies. I ho farem amb tallers artístics d’inspiració multicultural, on podrem expressar tota la nostra creativitat!

Activitats per gaudir de l’estiu!

A més d’aquest descobriment, a les colònies tindrem temps de gaudir de l’estiu i del tot el que ens ofereix: ens refrescarem a la piscina de la casa de colònies, xalarem amb els jocs de nit, participarem en gimcanes i jocs, farem activitats esportives, gaudirem de l’aire lliure i la natura, etc.

Volem que durant les colònies CREC protagonitzeu molts moments memorables mentre descobrim plegats les nostres arrels i tot el que ens uneix com a membres dels Grups CREC. Us hi apunteu?

Inscripcions fins al divendres 9 de juny. Places limitades.

Colònies CREC “Un cor ple de mons
Dies: del 3 al 7 de juliol 2023

Lloc: Calafell (casa de colònies Artur Martorell)

Per a: alumnes i exalumnes FEDAC des de 3r de primària fins a 2n de batxillerat

Preu: 260 euros + autocar

Inscripcions: ompliu el formulari d’inscripció online

Més informació: Rafa Chirivella (rchirivella@fedac.cat)
Colònies CREC de les escoles FEDAC "Un cor ple de mons"