Preanimadors i animadors dels Grups CREC es formen en voluntariat i en educació en el lleure

Preanimadors i animadors dels Grups CREC es formen en voluntariat i en educació en el lleure

83 joves preanimadors i animadors dels Grups CREC de les diferents escoles FEDAC de Catalunya han participat aquest cap de setmana en la primera trobada formativa del curs 2022-23, que ha tingut lloc a les instal·lacions de l’escola FEDAC Sant Andreu de Barcelona. La formació ha permès als joves aprofundir en el sentit del voluntariat en el marc dels Grups CREC, els espais d’amistat i d’educació en el lleure de tarannà cristià de les escoles FEDAC.

Els animadors i preanimadors són nois i noies que realitzen un servei de voluntariat dinamitzant les activitats d’educació en el lleure dels Grups CREC, oberts a la participació de tots els nens i nenes i joves de les escoles. Durant la trobada de dissabte, els animadors i preanimadors han rebut formació sobre el sentit del voluntariat i la figura del voluntari promoguda per la Fundació Anunciata Solidària i les germanes Dominiques de l’Anunciata, fundadores de les escoles FEDAC amb el Pare Coll.

Alhora, el grup de joves preanimadors ha participat en activitats, jocs i reflexions per conèixer millor el sentit dels Grups CREC i el seu alineament amb el projecte educatiu #avuixdemà de les escoles FEDAC.

La formació d’aquest dissabte també ha permès al grup d’animadors treballar en l’organització de la primera trobada dels diferents Grups CREC de les escoles FEDAC d’aquest curs, que tindrà lloc el proper 20 de novembre a FEDAC Guissona.

Famílies, voleu que els vostres fills i filles visquin moments memorables i experiències que no els deixaran indiferents i que faran bategar el món? El Grup CREC de la vostra escola FEDAC els esperen amb els braços oberts! Poseu-vos en contacte amb la persona responsable de l’àrea de recerca i sentit (RiS) de les vostra escola i us n’informarà!

Imatge de família del grup de preanimadors i animadors dels Grups CREC de les escoles FEDAC del curs 2022-23.