A les escoles FEDAC estem compromesos amb la transformació del món i, per això, posem en pràctica el model econòmic del Bé Comú. Aquest dimarts hem rebut el guardó Innovalors per la nostra contribució a l’Economia de Bé Comú a través de la solidaritat en la gestió dels recursos financers. El reconeixement ha tingut lloc durant la 2a jornada Innovalors, que organitzen l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
Durant la 2a jornada Innovalors, que s’ha celebrat al recinte de Can Jaumandreu de la UOC, les escoles FEDAC hem rebut el guardó Innovalors per “la contribució al model de l’Economia del Bé Comú a través de la solidaritat en la gestió dels recursos financers de l’organització”. Jordi Civit, responsable de l’àrea de desenvolupament de les persones de FEDAC, ha recollit el guardó en representació del col·lectiu de les escoles FEDAC.
La gestió centralitzada de la tresoreria (cash pooling) del conjunt de les escoles FEDAC permet que les escoles treballin com un col·lectiu on es prioritza el Bé Comú de l’organització. Es tracta d’una de les accions que posem en pràctica per donar resposta al repte de Bé Comú, inclòs en el nostre pla d’innovació educativa per al segle XXI #avuixdemà.
Des de fa uns quants anys, a FEDAC posem en pràctica els principis de l’Economia del Bé Comú en la gestió de les 25 escoles de la fundació, i som escoles pioneres a l’Estat en la implementació d’aquest model socioeconòmic en el sector educatiu.
L’Economia del Bé Comú és un model socioeconòmic que presenta una alternativa al model actual. Impulsat per l’economista austríac Christian Felber, aquest model posa les persones i el seu benestar al centre de l’economia, de manera que l’economia queda al servei de les persones i el planeta.
Aquesta és la segona vegada que l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú i la UOC organitzen la jornada Innovalors. La jornada d’aquest mes de novembre s’ha centrat en la sostenibilitat i la visió del mercat dels productes sostenibles.
Hi han participat Lluís Juncà, director general d’Innovació, Economia Digital i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya, i Jordi Oliver, CEO d’Inèdit Innova, a més de representats d’empreses i institucions com La Fageda, Secartys, BASF o EADA, entre altres.
25 escoles a Catalunya amb un projecte transformador, compromès i il·lusionant: #avuixdemà
© 2020 Escoles FEDAC | Tots els drets reservats - Avís legal - Política de privadesa - Política de cookies - Design by Creaescola