Nou logotip dels grups CREC

Nou logotip dels grups CREC

Els grups CREC renoven la seva imatge! Us presentem el nou logotip dels grups CREC, l’espai d’educació en el lleure per a infants i joves de les escoles FEDAC de Catalunya. Ja sabeu què representen els diferents elements dels nou logotip? Us ho expliquem!

Els grups CREC estan fortament arrelats als orígens i al caràcter de les escoles FEDAC i el seu projecte d’innovació educativa #avuixdemà. Per això, en el nou logotip dels grups CREC hem volgut reflectir alguns d’aquests trets:

  • El triangle del logotip simbolitza un dels dels elements característics dels grups CREC, el mocador, que porten infants, preanimadors i animadors.

  • La paraula “CREC” apareix en un tamany creixent, i és que cada lletra és una mica més gran que l’anterior. Simbolitza el creixement en totes les dimensions de la persona dins l’espai d’educació en el lleure que són els grups CREC.

    També vol representar la col·laboració i els aprenentatges de les persones de diferents edats que compartim moments memorables en els grups CREC. Juntes volem fer camí per transformar el món!

  • Les lletres C de formen gairebé un cercle. El cercle és un símbol a FEDAC que ens convida a crear sinergies, a cooperar, a impulsar la participació de tothom… i és que els grups CREC són per a tots i totes!

  • La paraula “grups” està escrita en una tipografia de tipus manuscrit. Aporta dinamisme i flexibilitat, característiques que també s’inclouen en els grups CREC.

  • Finalment, els colors verd i blau ens uneixen amb les escoles FEDAC, de les quals els grups CREC formen part.

Us agrada el nou logotip? Els grups CREC de les escoles FEDAC tenen sempre les portes obertes a viure molts moments plegats: trobades, colònies d’estiu, sortides… en un ambient d’amistat en grup amb el tarannà FEDAC!

El nou logotip dels Grups CREC, l'espai d'educació en el lleure de les escoles FEDAC de Catalunya.