L’equip de titularitat de la FEDAC es renova

L’equip de titularitat de la FEDAC es renova

Les escoles FEDAC iniciem el nou curs escolar 2021/2022 amb la renovació de l’equip de titularitat de la fundació: Verónica Castillo assumeix l’àrea de recerca i sentit (RiS), i David González dirigeix l’àrea d’innovació i recerca pedagògica.

Verónica Castillo ha treballat durant set anys com a professora de castellà, filosofia i TUtopia a l’escola FEDAC Ripollet. Per la seva banda, David González ha estat director de FEDAC Montcada durant tretze anys, a més d’impartir-hi classes d’educació física i tecnologia a primària. Es tracta de dues persones que han demostrat al llarg de tots aquests anys el seu talent, compromís i vàlua vital i professional, amb les quals volem seguir impulsant el procés de transformació i millora continua de les escoles FEDAC.

La incorporació de Verónica Castillo i David González suposa la renovació de part de l’equip de titularitat de la FEDAC després que Rosa Alsina i Marta Mingot hagin emprès nous projectes, deixant-nos un immens llegat personal i molta feina ben feta des de la creació de la FEDAC l’any 2009.

Benvinguts a l’equip de titularitat, Verónica i David!

Verónica Castillo i David González, nous membres de l'equip de titularitat de la FEDAC.

L'equip de titularitat de la FEDAC es renova amb la incorporació de Verónica Castillo i David González.