Benvingut, curs 2023-24!

Benvingut, curs 2023-24!

Iniciem un nou curs. En principi, la rutina de cada curs, experiències semblants i també alguns canvis. Tanmateix aquest curs 2023-24 les escoles FEDAC de Catalunya ens hem plantejat el repte de poder ser diferents, amb la il·lusió d’esdevenir autèntiques i úniques, i, d’aquesta manera, avançar cap a una escola millor.

Adoptar aquest compromís d’Escoles Autèntiques per a Persones Úniques converteix aquest nou curs en diferent. Fa 14 anys que vam emprendre el camí FEDAC i aquell inici es tanca amb una nova etapa d’evolució, d’aprofundiment i creixement de persones inspiradores d’unes noves escoles FEDAC, forjadores d’una nova humanitat. Unes escoles radicalment i íntegrament TUtòpiques. 

L’equip humà que formem les escoles en tenim la clau. No hem de confondre tradició amb tradicionalisme, ni costum amb comoditat, ni millorar amb dificultat. No ens deixem arrossegar per la rutina i la inèrcia.

Aturar-nos i pensar: “És possible?” 

El talent viu en Escoles Autèntiques i Persones Úniques. Unir-ho en un sol propòsit compartit no és utopia d’esperança, és viure la confiança en cada TU de cada com_unitat educativa. L’esperança necessita vacances; és l’hora de mirar amb confiança. 

La teva confiança és inspiradora. Serem el que desitgem.

Famílies, alumnat i equip educatiu, que tingueu un molt bon curs!

Modest Jou
Director general de les escoles FEDAC

Les escoles FEDAC donem la benvinguda al nou curs 2023-24-