Trobada d’equips directius Escoles Autèntiques per a Persones Úniques

Trobada d’equips directius Escoles Autèntiques per a Persones Úniques

Els dies 12 i 13 de juliol els equips directius de les 25 escoles FEDAC de Catalunya hem celebrat a Vic la trobada Escoles Autèntiques per a Persones Úniques. Han estat dos dies de treball, de creixement i d’intercanvi on ens hem proposat un nou repte: la creació amb els claustres de 25 escoles autèntiques d’autorS per a persones úniques.

Trobada Escoles Autèntiques per a Persones Úniques, celebrada amb els equips directius de les 25 escoles FEDAC al teatre FEDAC Vic.

Les escoles FEDAC ens caracteritzem pel nostre compromís amb l’alumnat, la qualitat educativa i la innovació pedagògica per transformar el món i fer-lo millor a través de l’educació.

En aquest sentit, la trobada Escoles Autèntiques per a Persones Úniques ha estat una oportunitat per reflexionar i construir plegats un nou repte: esdevenir 25 escoles diferenciades d’autorS a partir dels pilars del nostre projecte d’innovació educativa #avuixdemà.

Alhora, aquesta reunió també ha permès als equips directius compartir experiències i posar en valor el camí recorregut en els darrers anys amb l’#avuixdemà.

Esdevenir 25 escoles d’autorS amb la veu i els talents dels claustres

El fi en ment és esdevenir en els propers cursos una xarxa de 25 escoles d’autorS, cadascuna amb una proposta de valor diferenciada, arrelada i oberta al seu entorn, construïda a partir dels talents particulars i les motivacions de cada claustre.

Per això, els equips directius s’han format a Vic en diferents estratègies i eines per donar veu a cada persona del claustre en la creació de les 25 escoles autèntiques d’autorS.

Es tracta de construir 25 propostes diferents a partir del consens, les idees, les aliances i els talents de les persones úniques que formen cada claustre, alineades amb el projecte #avuixdemà, i on tothom –alumnat, educadors i famílies– visqui la FEDAC en plenitud.

Us compartim el videoresum de la trobada Escoles Autèntiques per a Persones Úniques!

Tòtem Escoles Autèntiques per a Persones Úniques (escoles FEDAC).