Representants del ministeri d’Educació de Corea del Sud visiten FEDAC Cerdanyola

Representants del ministeri d’Educació de Corea del Sud visiten FEDAC Cerdanyola

Una delegació formada per representants del ministeri d’Educació de Corea del Sud i membres de l’equip de Google for Education d’aquest país ha visitat avui l’escola FEDAC Cerdanyola.

La delegació coreana, que aquests dies està fent una gira per centres educatius de tot Europa, vol conèixer de prop quin ús fan les escoles europees de la tecnologia aplicada als processos d’ensenyament i aprenentatge.

En la seva parada a Catalunya, els representants de Corea del Sud han visitat l’escola FEDAC Cerdanyola, pionera en la implementació de l’entorn Google a l’aula l’any 2013 i acreditada com a Google Reference School des de 2019.

El director de l'escola FEDAC Cerdanyola, Jordi Gallardo, amb representants del ministeri d'Educació de Corea del Sud i de l'equip de Google for Education d'aquest país durant la visita a l'escola.
El director de FEDAC Cerdanyola, Jordi Gallardo, amb la delegació coreana durant la visita a l’escola.

Aquesta acreditació, que atorga l’equip de Google for Education, reconeix els centres educatius que integren les eines digitals en el projecte educatiu i en els processos de l’escola amb l’objectiu de crear experiències i projectes de transformació educativa.

Des de la creació de FEDAC, la integració de les tecnologies per a l’empoderament i l’emprenedoria de docents i alumnat ha estat un dels reptes als quals donem resposta amb el pla estratègic d’innovació educativa #avuixdemà i el projecte TÀCtil.

Representats del ministeri d'Educació de Corea del Sud i de l'equip de Google for Education d'aquest país durant la seva visita a l'escola FEDAC Cerdanyola.