Recuperem l’Aplec de Sant Francesc Coll

Recuperem l’Aplec de Sant Francesc Coll

Després de dos anys de pandèmia, les escoles FEDAC vam poder recuperar ahir una de les nostres tradicions, que ens permeten crear comunitat i teixir xarxa com a institució: l’Aplec de Sant Francesc Coll.

Els 900 nens i nenes de 5è de primària de les escoles FEDAC van gaudir finalment de nou de l’Aplec, que vam celebrar a l’Estadi Municipal el Congost de Manresa. Aquesta ha estat l’onzena edició de l’Aplec en honor a Sant Francesc Coll, fundador de les nostres escoles, i la trobada ha tingut com a lema “Sol aniràs més ràpid, junts anirem més lluny”.

Al llarg de la jornada, els alumnes han participat en diferents proves i jocs d’equip, que els han permès passar una bona estona i sobretot conèixer companys d’altres escoles i fer comunitat. Així mateix, la música ha estat una altra de les protagonistes de la jornada, amb les cançons que els nens i nenes han cantat per posar en valor l’amistat i en honor al Pare Coll, i amb el concert que els ha ofert el grup infantil Marcianitus.

L’intercanvi de missatges i dels clauers de l’Aplec de Sant Francesc Coll ha suposat el colofó de la trobada. Amb actes i tradicions com aquesta, ens proposem crear moments memorables que romanguin demà en el record dels infants sobre el seu pas per una escola FEDAC.

El lema de l'Aplec de Sant Francesc Coll, que han protagonitzat els alumnes de 5è d'educació primària de les escoles FEDAC.