Obrim les portes

Obrim les portes

A la FEDAC som, fem i estem per TU! Això vol dir que les 24 escoles FEDAC tenim sempre les portes obertes perquè pugueu conèixer com som, què fem i descobrir els pilars del nostre projecte educatiu #avuixdemà2024. Aquest curs ho fem realitat més que mai a través de l’organització d’unes jornades de portes obertes personalitzades, a causa de les circumstàncies derivades de la pandèmia.

Obrim les portes, procés de cita prèvia

Les famílies que ens vulgueu conèixer podeu demanar cita prèvia a la vostra escola FEDAC més propera. Ens posarem en contacte amb vosaltres i concertarem una visita amb l’escola, adaptant-nos a la disponibilitat i a les vostres preferències: entrevista personalitzada presencial, visita a l’escola fora de l’horari escolar, entrevista virtual, portes obertes virtuals…

Durant aquesta visita presencial o virtual coneixereu l’escola i la FEDAC, el nostre projecte educatiu i els serveis que oferim, i sobretot ens podreu preguntar tot allò que vulgueu.

Som escoles FEDAC compromeses amb el canvi i la transformació de l’entorn i la societat. Per això hi trobareu una proposta educativa on ens proposem fer de l’educació una experiència memorable per a cada alumne, potenciant el descobriment dels seus talents personals i del seu poder transformador per fer del món un lloc millor.

A portesobertesfedac.cat trobeu els enllaços per demanar cita amb la vostra escola FEDAC. Organitzem les portes obertes presencials complint sempre amb les mesures de seguretat de prevenció de la covid-19, indicades pel departament d’Educació: cita prèvia, ús obligatori de mascareta, distància, ventilació, aforament reduït…

Calendari de preinscripcions escolars per al curs 2021/22

El calendari del departament d’Educació perquè les famílies presentin les preinscripcions per al proper curs escolar 2021/22 és el següent:

  • Educació infantil i primària: del dilluns 15 de març al dimecres 24 de març de 2021.
  • Educació secundària obligatòria (ESO): del dimecres 17 de març al dimecres 24 de març de 2021.
  • Batxillerat i cicles formatius de grau mitjà (CFGM): del dimarts 11 de maig al dilluns 17 de maig de 2021.
  • Cicles formatius de grau superior (CFGS): del dimarts 25 de maig al dilluns 31 de maig de 2021.
Obrim les portes. Jornades de portes obertes personalitzades a les escoles FEDAC