L’alumnat de 3r de secundària protagonitza la 16a Pujada FEDAC a Montserrat

L’alumnat de 3r de secundària protagonitza la 16a Pujada FEDAC a Montserrat

El 13 d’octubre els alumnes de 3r de secundària de les diferents escoles FEDAC van viure una de les tradicions de la institució: la Pujada FEDAC a Montserrat. Sota el lema “Sintonitzem els cors” els nois i noies van viure una jornada molt especial de companyonia i d’amistat en un dels espais més emblemàtics de Catalunya.

La d’enguany ha estat la 16a. Pujada FEDAC a Montserrat. La jornada va començar a primera hora del matí amb la trobada dels més de 600 joves de 3r de secundària i els seus educadors, provinents de tot Catalunya, al pati de l’escola FEDAC Monistrol, que va fer d’amfitriona. Des d’allí, els alumnes van iniciar la pujada a peu fins a la basílica de Montserrat.

En aquest context, l’ascens a la muntanya de Montserrat esdevé un moment educatiu i una metàfora del que significa superar plegats els reptes que ens proposem i les dificultats que se’ns plantegen durant el camí.

Sintonitzem els cors

Amb tradicions com aquesta, a les escoles FEDAC ens proposem crear en el nostre alumnat experiències úniques que contribueixin a la formació de records memorables del seu pas per l’escola. Així, la Pujada FEDAC a Montserrat és també una oportunitat de teixir amistats i complicitats entre joves de diferents racons de Catalunya en un entorn natural i espiritual únic.

Un cop arribats a la plaça de la basílica, els nois i noies van participar en una activitat conjunta per posar en comú les seves esperances, desitjos i anhels, d’acord amb el lema de la jornada, “Sintonitzem els cors”. La participació en un petit acte d’agraïment a la Mare de Déu de Montserrat en un pregària conjunta va posar fi a la trobada.

Us compartim el vídeo d’Instragram perquè pugueu viure també la Pujada FEDAC a Montserrat!

16a Pujada FEDAC a Montserrat