Festa de comiat als educadors jubilats els cursos 2019-20 i 2020-21

Festa de comiat als educadors jubilats els cursos 2019-20 i 2020-21

La jubilació és un moment de la vida on els somnis continuen ben presents, i des de les escoles FEDAC volem que els educadors que comencen aquesta nova etapa continuïn creient en ells. Per això, dijous vam celebrar un emotiu acte d’agraïment i comiat a totes les educadores i educadors que han desenvolupat la seva trajectòria professional a les nostres escoles i que s’han jubilat en els darrers cursos 2019-20 i 2020-21.

Roser Batlle, pedagoga i divulgadora de la metodologia Aprenentatge-Servei (#ApS), que implementem a les escoles FEDAC, va apadrinar la celebració. En el seu parlament, ens va recordar el valor tan important dels educadors veterans, que, amb la seva empatia, fan aflorar el talent de tantes i tantes persones, ja siguin alumnes com docents més joves.

En representació dels educadors homenatjats, van pujar a l’escenari la Gna. Montse Font, membre del patronat FEDAC des de la fundació el 2009 i fins la seva jubilació aquest any, i també Roser Gómez, que durant 43 anys ha estat docent a l’escola FEDAC Amílcar. Elles van dedicar unes emotives paraules als educadors jubilats agraint la seva dedicació a l’educació, a més de posar en valor els sentiments de pertànyer a una institució com la FEDAC.

El toc artístic de la tarda ens el van oferir la mestra i il·lustradora Sílvia Morilla i l’artista Jèssica Ayala, amb una creació conjunta de poesia i il·lustració.

Com a colofó de l’acte, la Gna. Montse Sala, actual presidenta del patronat FEDAC, i Modest Jou, director general de la FEDAC, van fer pujar a l’escenari tots els educadors jubilats per fer-los entrega d’un present com a mostra d’agraïment a la seva dedicació.

Des d’aquí, donem també moltes gràcies als educadors veterans per la seva entrega i #passióxeducar al llarg de tots aquests anys, i els desitgem una nova etapa llarga i plena de vitalitat per seguir creient en els somnis i fer-los realitat!

Foto de grup dels educadors FEDAC jubilats en els cursos 2019-20 i 2020-21 durant la seva festa de comiat.