DACacció i la campanya #AjudaFamílies reben el suport de la Fundació “la Caixa”

DACacció i la campanya #AjudaFamílies reben el suport de la Fundació “la Caixa”

La Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, i DACacció han signat un nou conveni de col·laboració en el marc del projecte solidari #AjudaFamílies. Representants de les dues entitats, amb Modest Jou com a president de DACacció, van renovar el dimarts 12 de desembre la col·laboració per donar suport a la iniciativa solidària de DACacció a favor de famílies vulnerables.

El projecte solidari #AjudaFamílies és una iniciativa de DACacció per sostenir famílies de les escoles FEDAC de Catalunya en situació de vulnerabilitat. L’aportació de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, es destinarà íntegrament a gestionar ajuts perquè aquestes famílies puguin afrontar despeses bàsiques d’una llar amb infants, com l’alimentació o els subministraments domèstics (electricitat, aigua, calefacció, etc.).

Aquesta campanya va néixer el 2020 en el context del confinament per la pandèmia, quan la manca de recursos es va posar de manifest en moltes famílies de les escoles FEDAC. La col·laboració entre la Fundació “la Caixa”, mitjançant CaixaBank, i la iniciativa solidària #AjudaFamílies de DACacció s’emmarca en el compromís de les escoles FEDAC i DACacció per l’equitat social.

Logotip Fundació "la Caixa"

La Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank, renova el suport a la campanya solidària #AjudaFamílies de DACacció a favor de les famílies vulnerables de les escoles FEDAC.