+ART a les escoles, un esdeveniment humà i artístic a la Nau Bostik

+ART a les escoles, un esdeveniment humà i artístic a la Nau Bostik

El projecte +ART a les escoles ja té web pròpia! Descobriu a mesartalesescoles.cat la proposta artística i humana que podreu viure del 28 de febrer al 2 d’abril de 2022 a la Nau Bostik de Barcelona.

A les escoles FEDAC estem convençuts que el sistema educatiu necessita més art, perquè l’art ens fa més humans, desperta les sensibilitats i ens connecta amb el món que ens envolta. Per això, per mostrar el poder transformador de l’art, organitzem el gran l’esdeveniment +ART a les escoles, que tindrà lloc el proper trimestre a la Nau Bostik, una antiga fàbrica del barri de la Sagrera de Barcelona reconvertida en un centre cultural autogestionat.

+ART a les escoles combina art amb compromís social, sostenibilitat i drets humans

A les naus de la Bostik viureu una experiència artística i humana, oberta tant a la comunitat educativa FEDAC com a qualsevol centre educatiu de Catalunya, família, docent o persona amb sensibilitat artística. La programació de +ART a les escoles que trobareu a la Nau Bostik inclou:

Un dia a la Bostik. Un joc interactiu per descobrir els ODS i tot l'art amagat a la Nau Bostik.

  • Jornades d’ART. La nostra estada a la Nau Bostik culminarà els dies 1 i 2 d’abril de 2022 amb unes jornades especials dedicades a la vinculació entre art i educació i convidar a la reflexió i l’intercanvi d’experiències.

Us ho perdreu? Reserveu espai a les vostres agendes!

Portada de la pàgina web mesartalesescoles.cat