Els nens i nenes de 5è a l’Aplec del Pare Coll 2024

Els nens i nenes de 5è a l’Aplec del Pare Coll 2024

L’Aplec del Pare Coll és una de les tradicions anuals de les escoles FEDAC. Una gran festa protagonitzada pels nens i nenes de 5è de primària de les 25 escoles FEDAC de Catalunya, que s’apleguen a Manresa per participar en una trobada molt especial plena d’activitats esportives, somriures, capgrossos i ganes de xalar!

El dijous 4 d’abril l’estadi El Congost de Manresa va acollir un any més l’Aplec en honor a Sant Francesc Coll. Aquesta gran trobada amb més de 500 infants és una ocasió per celebrar que tots plegats som FEDAC i crear moments memorables que perdurin per sempre més en el record dels nostres alumnes, tal com ens proposem amb el nostre pla d’innovació educativa avuixdemà.

L’Aplec d’enguany ha estat dinamitzat per l’equip d’animadors dels Grups CREC i per l’àrea de +ART a les escoles. Acompanyats per segon any pels capgrossos de les 25 escoles FEDAC, els nens i nenes han participat en una jornada esportiva plena de jocs en equip, balls i intercanvis, que han permès crear noves amistats en un ambient d’alegria i celebració per ser FEDAC.

Fes clic a la imatge i gaudeix de l’Aplec tant com els nostres alumnes a través del Reel que hem publicat al compte d’Instagram de les escoles FEDAC!

Portada del Reel d'Instagram de l'Aplec del Pare Coll 2024.
Aplec del Pare Coll 2024 amb els alumnes de 5è de primària de les escoles FEDAC de Catalunya.