#AJUDAfamíliesxCOVID arriba a 56 famílies FEDAC

#AJUDAfamíliesxCOVID arriba a 56 famílies FEDAC

Recordeu la campanya solidària #AJUDAfamíliesxCOVID? La passada primavera, en ple confinament, les escoles FEDAC vam llançar la campanya #AJUDAfamíliesxCOVID, a través de www.dacaccio.org, amb el propòsit de recollir fons per ajudar aquelles famílies FEDAC que més estaven patint la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la covid-19.

Des d’aleshores, la campanya #AJUDAfamíliesxCOVID ha recollit gairebé 16.000 euros, com podeu veure en el marcador de www.dacaccio.org actualitzat a data d’avui.

Què hem fet amb els diners recaptats?

Una comissió interna s’ha reunit virtualment cada setmana per atendre les peticions de famílies d’alumnes FEDAC en una situació econòmica difícil, estudiar cada cas de manera confidencial i atorgar els ajuts. Fins ara, un total de 56 famílies de les escoles FEDAC s’han pogut beneficiar de la campanya #AJUDAfamíliesxCOVID.

Fins l’1 de setembre d’aquest any, hem concedit ajuts per un valor total de 13.010 euros, que han estat repartits de la manera següent:

  • 35 ajuts en concepte d’alimentació
  • 16 ajuts per atendre els subministraments bàsics de la llar (aigua, electricitat, gas)
  • 11 ajuts perquè els infants poguessin assistir a casals d’estiu
  • 5 ajuts per respondre a altres necessitats fonamentals de la família (connectivitat, materials…)

#AJUDAfamíliesxCOVID continua

Però #AJUDAfamíliesxCOVID no s’atura aquí. Malauradament la covid-19 no ha desaparegut i segueix tenint un fort impacte en les famílies: negocis que tanquen, feines inestables, mares i pares a l’atur…

Per això ens hem proposat un repte TUtòpic per poder seguir ajudant més famílies FEDAC: el REPTE 50.000 €. Ens ajudes a fer pujar el marcador d’#AJUDAfamíliesxCOVID a 50.000 euros?

Per aconseguir-ho, necessitem la implicació de tots: alumnes, mares, pares, educadors, amics… 

Tant se val si la teva aportació és petita o gran, entra a www.dacaccio.org i fes pujar el marcador!

Imatge de la campanya solidària #AJUDAfamíliesxCOVID de les escoles FEDAC