5 raons per venir a conèixer les escoles FEDAC

5 raons per venir a conèixer les escoles FEDAC

Ja heu demanat cita per descobrir les escoles FEDAC? Us presentem 5 motius pels quals creiem que les famílies heu de venir a conèixer la vostra escola FEDAC de Catalunya més propera.

Poseu-vos-hi en contacte i reserveu una visita personalitzada a través de portesobertesfedac.cat!


1. Perquè som 25 escoles autèntiques per a persones úniques

Som 25 escoles FEDAC que treballem en xarxa. Això ens permet crear projectes entre escoles, intercanviar experiències i estar immersos en processos de formació i millora continus. 

I ho fem, a més, amb rols cooperatius, lideratges distribuïts i tenint cura de les persones, perquè volem que els nostres alumnes recordin el seu pas per una escola FEDAC com una de les experiències memorables de la seva vida.


2. Perquè tenim un projecte educatiu comú: l’#avuixdemà

L’#avuixdemà és el projecte d’innovació educativa que posem en pràctica a totes les escoles FEDAC i amb el qual donem resposta a 24 Reptes de l’educació del segle XXI. Perquè la societat actual necessita una nova escola basada en nous paradigmes!


3. Perquè potenciem els talents dels alumnes

Estem convençuts que totes les persones tenim un talent. A les escoles FEDAC ajudem a descobrir allò que realment motiva cada nen i nena perquè trobi el seu propi camí vital per tenir una vida plena. I ho fem cultivant alhora l’excel·lència acadèmica i sobretot la qualitat personal de cadascú.


4. Perquè tenim un llegat que volem deixar en els nostres alumnes: “Un somni neix dins teu per crear un món millor; creu en ell!”

Tenim un esperit inconformista i lluitador, i cuidem de la humanitat i el món. Per això, eduquem tenint en compte les necessitats del nostre entorn. Volem que els nostres alumnes prenguin consciència i posin en pràctica ja des de petits la seva capacitat per transformar el món i fer-lo millor.


5. Perquè la nostra proposta engloba des de l’etapa d’educació infantil fins a batxillerat i cicles formatius

La nostra proposta educativa abraça des de l’educació infantil fins a les etapes postobligatòries de batxillerat i cicles formatius, on alumnes d’altres escoles FEDAC tenen preferència d’accés.Però de motius per conèixer-nos n’hi ha molts més! Veniu a descobrir-los!

A les escoles FEDAC estem sempre de portes obertes, disposats a compartir el nostre dia a dia amb famílies, instituciones i educadors que ens vulgueu conèixer.

#PortesObertes #EscolesAutèntiquesxPersonesÚniques #passióxeducar