3 opcions per a un estiu FEDAC

3 opcions per a un estiu FEDAC

A les escoles FEDAC t’hem preparat 3 opcions molt especials perquè infants i joves de totes les edats passeu un estiu memorable i d’allò més refrescant! Ja coneixes tot el ventall d’activitats d’educació en el lleure per a les vacances d’estiu? A quina t’apuntes?

Cartell dels casals d'estiu de les escoles FEDAC.

Vols passar un estiu molt divertit a prop de casa i fer nous amics mentre participes en jocs, tallers i sortides? Si respons amb un SÍ gegant, els casals d’estiu FEDAC són per a TU!

Les diferents escoles FEDAC organitzen casals d’estiu a les seves instal·lacions, oberts tant a alumnes FEDAC com d’altres centres educatius. En la majoria dels casos, aquests casals tenen lloc del 25 de juny al 6 de setembre, i s’adrecen principalment a nens i nenes d’educació infantil i primària.

Contacta amb la teva escola FEDAC més propera. Te n’explicarem tots els detalls!

Els companys dels Grups CREC, les agrupacions d’educació en el lleure de les escoles FEDAC amb tarannà TUtòpic, organitzen cinc dies de colònies de l’1 al 5 de juliol a Vilopriu (Baix Empordà).

Adreçades a alumnes de les escoles FEDAC entre 3r de primària i 2n de batxillerat, les colònies CREC d’enguany endinsaran els seus participants en un viatge fascinant al centre de la natura a través de jocs, sortides i moltes sorpreses.

T’ho perdràs? Durant el mes de maig s’obrirà un període d’inscripció extra per a les últimes 35 places!

Colònies d'estiu CREC 2024
Colònies d'escacs de DACacció. Del 14 al 21 de juliol de 2024 a Gombrèn (Ripollès).

Si tens entre 9 i 14 anys i ets un escaquista apassionat, les colònies d’escacs són per a TU! Organitzades per DACacció i amb monitors qualificats (mestres d’escacs a les escoles FEDAC), les colònies d’escacs tindran lloc del 14 al 21 de juliol al poble de Gombrèn, al Ripollès.

Les colònies d’escacs estan obertes a infants de tot Catalunya, encara que no siguin alumnes de les escoles FEDAC. Una setmana per participar en moltes partides, adquirir noves habilitats escaquistes, fer nous amics i gaudir de l’esport i la natura!

3 opcions per a un estiu FEDAC